Nyheter inom tapet, tyg och inredning

Nyheter inom tapet, tyg och inredning

Sömnad av gardiner

Sömnad Gardiner Göteborg    Ferns ormbunke tyg från Baker

Vår egen syateljé  hjälper dig att sy både gardiner, överkast, hissgardiner, sänggavlar och annat till ditt hem. Prata med oss i butiken så hjälper vi dig. Behöver du solskydd som tex rullgardiner så säljer vi  hela sortimentet från Luxaflex som du också kan se i butiken. Behöver du hjälp att mäta och/eller montera så kan vi även hjälpa till med detta. Har du hotell, eller restaurang så kan vi ta fram en offert och hjälper dig att hitta det som passar just din verksamhet. Tyget ovan till höger är en ny färgställning av tyget Ferns från Baker - framtaget speciellt för den svenska marknaden och i butik i oktober/november 2015. 

2015-09-29 16:08 | 0 kommentarer

Klong och vasen Äng

Klong vaser Göteborg

Du har väl inte missat att ytorna där vi inte har tapet, tyg och färg i butiken i Göteborg, numera har mängder av fina presenter till dig själv eller bästa vännen. Vaser och ljusstakar från Klong, Tingest, Rory Dobner, William Morris och andra unika saker vi tar in som vi helt enkelt tror att våra kunder tycker om. En stor favorit just nu är grytunderläggen där det står Göteborg eller London på (se på bilden ovan). 

2015-09-29 16:04 | 0 kommentarer

Nu har vi söndagsöppet 12-15

 

Nu är hösten här och då kör vi igång med söndagsöppet igen. Välkommen in och få hjälp att fixa i ordning ditt hem med tapet, tyg, målarfärg, stuckatur, sömnad och goda råd av av våra tjejer i butiken. Är du sugen på att tapetsera direkt har vi en del godbitar på lager i butiken som tex William Morris, Josef Frank och Ralph Lauren. Färgavdelningen är full av inspiration och vi hjälper dig gärna färgsätta ditt hem. 

2015-09-29 15:42 | 0 kommentarer

Vi har nu ännu bättre färgavdelning!

Färgbutik i Göteborg och online

Vi har nu gjort om vår färgavdelning och har nu större yta och ännu mer att visa. Hos oss hittar du som vanligt målarfärger från Farrow & Ball, Little Green e och Nordsjö men nu också från Designers Guild. Alla våra engelska tillverkare av färg jobbar med naturliga pigment och minimerar andelen plast. Det gör det till  ett miljövänligt alternativ och dessutom får du mer färg än plast. Helt rätt i tiden och dessutom är färgerna extremt dryga, och sträcker vanligen nästan dubbelt så långt som många andra tillverkare. På så vis är fägen dessutpm väldigt bra i pris. Vi har mängder av provburkar och färgkartor så välkommen in om du har tänkt måla om i höst. Vi har även takfäg, listfärg och allt annat du behöver när du renoverar. 

2015-09-29 15:32 | 0 kommentarer

Barntapeter från Jane Churchill

Barntapet med bilar

Det är faktiskt riktigt svårt att hitta riktigt bra barntapeter men Jane Churchill lyckas alltid levera både fina tapeter och tyger. Mycket är flickigt eller pojkigt men jag tycker också att det finns en hel del lite mer neutralt om man inte vill gå all-in med tex knallrosa. Vi försöker som vanligt att alltid prioritera att lägga upp de fina barntapeter vi hittar även här på webben men såklart så är utbudet ännu större i butiken i Göteborg. Här ser du den senaste kollektionen. 

2015-09-29 14:53 | 0 kommentarer

Designers Guild färg online!

  Färgkarta Deisgners Guild färg

Designers Guild har tagit fram en fantastisk färgkarta med 154 kulörer med allt från kalkstensvitt till starkare och mörkare toner. Färgkartan är en självklarhet att ha i handväskan om du är i renoveringstagen. Färgerna är dessutom miljövänliga, helt matta och med en underbar känsla. Efter att vi testmålat upptäcker vi också att den är precis så dryg som det utlovas. En liter sträcker till ca 12 kvadratmeter vilket är att jämföra med en "vanlig" färg som sträcker ca hälften". Sväng förbi butiken och upplev färgen på riktigt eller beställ online i vår webshop här.  

2015-09-29 14:46 | 0 kommentarer

Palmblad på tapeten från Osborne & Little

Tapet med palmblad bananträd

Ny kollektion tapet och tyg Osborne & Little med design av Matthew Williamson ute i både butik och webshop. Starka färger, galna mönster, en hel del papegojor, flamingos och palmblad. Galet och som vanligt väldigt bra. 

2015-09-21 14:01 | 0 kommentarer

Cole & Son Geometric tapeter

  Cole & Son tapet

Nytt från Cole & Son är deras galna designkollektion Geometric II. Grafiska mönster i starka färger som blir riktiga "conversation pieces": Älskar alla mönster i den här kollektionen och inom kort ska vi också få ut den i vår webshop men den finns i butik redan nu. 

2015-09-18 | 0 kommentarer

Tapet Skog från Sandberg

Tapet Skog Sandberg

 

Sandbergs kollektion Skog har hämtat sin inspiration från just skogen och människans längtan till naturen. Mönstren är harmoniska, och i ljuva toner. Den här kollektionen kan man mycket väl jobba med när man färgsätter ett helt hem. Totalt 9 mönster som funkar fint tillsammans. Här ser du samtliga mönster. 

 

2015-09-15 | 0 kommentarer

William Morris Handtryckta tapeter

 Hantryckta tapeter William Morris

Hurra! Vi har fått tapetprover på William Morris otroliga handtryckta tapeter som nu går att beställa. De har ett betydligt högre pris än papperstapeterna men vill man ha något alldelles extra, och är lätt besatt avv mönstermästaren William Morris så har man hittat rätt. Pris är på förfrågan. 

2015-09-09 10:13 | 0 kommentarer

Om oss

Varmt välkommen till Engelska Tapetmagasinets blogg där vi lägger upp spännande nyheter.

Vi skriver om nya kollektioner, annorlunda tapeter, tyger och inredningstrender. Mycket av det vi lägger upp hamnar även vår webshop men annars finns alltid hela sortimentet i vår butik i centrala Göteborg.

Följ oss gärna på både Facebook och Instagram @tapetmagasinet för ännu mer inspiration.

Är du bloggare eller journalist och vill ha kontakt med oss direkt så går det alltid bra att maila Karin på karin@engelskatapetmagasinet.se eller ringa på 031-7119850.
2017
   juni 2017 (1)
   mars 2017 (4)
   februari 2017 (3)
   januari 2017 (4)
2016
   oktober 2016 (1)
   september 2016 (1)
   augusti 2016 (1)
   maj 2016 (1)
   april 2016 (3)
   mars 2016 (3)
   februari 2016 (5)
   januari 2016 (2)
2015
   december 2015 (2)
   november 2015 (4)
   oktober 2015 (4)
   september 2015 (10)
   augusti 2015 (1)
   juni 2015 (2)
   maj 2015 (3)
   april 2015 (3)
   mars 2015 (2)

Håll dig uppdaterad

Följ oss på Instagram

Följ @Tapetmagasinet på Instagram och ta del av vår värld fylld med tapeter, inspiration och inredningsglädje.

Till vår Instagram

Mängdrabatt

Mer rabatt ju mer du handlar. Få upp till 15% i mängdrabatt online.
LÄS MER

Fri frakt

Vi har fri frakt på tapeter.
Snabb och smidig leverans.
LÄS MER

Betala med Klarna

Välj mellan Swish, kort, faktura och delbetalning.
LÄS MER

Personlig service

Ring eller maila oss.
Vi hjälper vi dig gärna direkt.
LÄS MER