Stäng
Tyger / Industri
Industri

Tyger i industristil

Skapa ett trendigt hem genom att använda lite råa ytor och känslan av industri. Att sy en gardin eller en kudde i dessa tyger kan ge en otrolig karaktär till ett hem. Hos oss handlar du tyger till gardiner och möbler med snabb leverans, fri frakt och mängdrabatt. 

Sortering: Artiklar per sida:
Jessica Zoob Big Smile
Tyg
1 015 kr
Jessica Zoob Fresco
Tyg
1 740 kr
Jessica Zoob Celebration
Tyg
2 015 kr

Jessica Zoob Big Smile
Tyg
1 015 kr
Jessica Zoob Fresco
Tyg
1 740 kr
Jessica Zoob Fresco
Tyg
1 740 kr
Jessica Zoob Breathe
Tyg
2 515 kr

Jessica Zoob Celebration
Tyg
2 015 kr
Jessica Zoob Breathe
Tyg
2 515 kr
Jessica Zoob Breathe
Tyg
2 060 kr

 

Moderna tyger med industrikänsla

När du inte har möjlighet att sy själv hjälper våra duktiga sömmerskor till. Vår egen syateljé som syr både gardiner, hissgardiner, kuddar, sängkappor, sänggavlar och annat till ditt hem. I vår butik säljer vi även rullgardiner, mörkläggande gardiner, hissgardiner, gardintoffsar och gardinstänger.

 

Våra favoriter och varumärken

En av våra favoriter som passar just industristil är tygerna från Jessica Zoob. Spännande och nyskapande. En del av vårt utbud hittar du här i vår webshop men alla tyger har vi i vår butik i centrala Göteborg. Letar du efter något tyg du inte hittar så tveka inte att slå oss en signal på 031-711 98 50 eller maila oss på info@engelskatapetmagasinet.se så hjälper vi dig.

I vårt tygsortiment hittar du bland annat varumärken som Andrew Martin, Baker, Colefax & Fowler, David Hicks, Designers Guild, House of Hackney, Jane Churchill, Liberty, Mark Alexander, Mulberry, Nina Campbell, Nobilis, Osborne & Little, Pierre Frey, Ralph Lauren, Romo, Sanderson, Thibaut, Villa Nova, William Morris med flera.

 

Om Engelska Tapetmagasinet

Handla tapeter, tyger, färg och inredningsdetaljer på nätet. Engelska Tapetmagasinet har hundratals varumärken, där unik design blandas med tapeter och tyger från de största leverantörerna. Vi har det alla andra har - och mycket, mycket mer. I vår webshop finns ett stort urval och i butiken finns tusentals fler mönster och kvalitéer. Vill du ha hjälp med tips och råd eller att räkna ut hur många meter tyg du behöver så har vi alltid personlig service, både i butiken, per telefon eller mail. Välkommen att höra av dig!