Färg
Färg

Miljövänlig färg med mängdrabatt

Här handlar du miljövänlig målarfärg från Farrow & Ball, Little Greene och Designers Guild. Vackra kulörer som passar perfekt för dagens trender. Varje färg finns tillgänglig för målning av tak, väggar, lister, golv och möbler.

1 2 3 4 Nästa » Sortering: Artiklar per sida:
Designers Guild Pure White
Färg
fr. 75 kr
Designers Guild Clotted Cream
Färg
fr. 75 kr
Designers Guild Panettone
Färg
fr. 75 kr
Designers Guild Chalk
Färg
fr. 75 kr

Designers Guild Alabaster
Färg
fr. 75 kr
Designers Guild Duck Egg
Färg
fr. 75 kr
Designers Guild Robin's Egg
Färg
fr. 75 kr
Designers Guild Antique Jade
Färg
fr. 75 kr

Designers Guild Aqua
Färg
fr. 75 kr
Designers Guild Whitewash
Färg
fr. 75 kr
Designers Guild Salvia
Färg
fr. 75 kr
Designers Guild Vreeland Pink
Färg
fr. 75 kr
Designers Guild Alchemilla
Färg
fr. 75 kr

Designers Guild Silver Birch
Färg
fr. 75 kr
Designers Guild Celadon
Färg
fr. 75 kr
Designers Guild Taj Mahal
Färg
fr. 75 kr
Designers Guild Cirrus Cloud
Färg
fr. 75 kr

Designers Guild Amalfi Lemon
Färg
fr. 75 kr
Designers Guild Venetian Lace
Färg
fr. 75 kr
Designers Guild Damask Rose
Färg
fr. 75 kr
Designers Guild Artichoke
Färg
fr. 75 kr
Designers Guild Perfect Taupe
Färg
fr. 75 kr

Designers Guild Red Velvet
Färg
fr. 75 kr
Designers Guild Bluebell
Färg
fr. 75 kr
Designers Guild Appleton Grey
Färg
fr. 75 kr
Designers Guild Almond Flower
Färg
fr. 75 kr
Designers Guild Flame Red
Färg
fr. 75 kr

Designers Guild Allium
Färg
fr. 75 kr
Designers Guild Cardamon Pod
Färg
fr. 75 kr

Designers Guild Autumn Moor
Färg
fr. 75 kr
Designers Guild First Blush
Färg
fr. 75 kr
Designers Guild Vintage Mint
Färg
fr. 75 kr
Designers Guild Jaipur Dusk
Färg
fr. 75 kr

Designers Guild Cool Marble
Färg
fr. 75 kr
Designers Guild Melanzane
Färg
fr. 75 kr
Designers Guild Eau de Nil
Färg
fr. 75 kr

Designers Guild Dove's Egg
Färg
fr. 75 kr
Designers Guild Leaden Pink
Färg
fr. 75 kr
Designers Guild Mountain Dew
Färg
fr. 75 kr
Designers Guild Soft Angelica
Färg
fr. 75 kr

1 2 3 4 Nästa »

MILJÖVÄNLIG FÄRG DIREKT HEM TILL DÖRREN

Våra målarfärger

Vi säljer de populära målarfärgerna från Little Greene, Farrow & Ball och Designers Guild. I vårt färgsortiment hittar du miljövänliga väggfärger, takfärger, vattenbaserade snickerifärger, oljebaserade lackfärger och även både helmatt eller högblankt. Du hittar även det viktigaste materialet för att lyckas med din målning. På vår färgavdelning i butiken finns mängder med inspiration.

Farrow & Ball

Farrow & Ball är välkänt i Europa för sin enastående färg och sina vackra blocktryckta tapeter. Farrow & Ball grundades år 1946 av John Farrow och Richard Ball i Dorset, England. Redan från början satsade Farrow & Ball på traditionella metoder att tillverka målarfärg och följde inte trenden att använda sig av billigare akrylfärg med höga nivåer av plaster. Farrow & Ball använder i huvudsak naturliga pigment och traditionella ingredienser och håller en mycket hög kvalité och har ett fantastiskt djup tack vare sin höga pigmenthalt. Det är den höga nivån av pigment, det speciella bindemedlet av harts och andra nyckelingredienser som ger det speciella djupet i Farrow & Ball’s färg. All Farrow & Ball färg är vattenbaserad och mycket snäll mot vår miljö och bevisar att skönhet inte behöver kosta vår värld.

The Little Greene

Little Greene är en engelsk tillverkare av kvalitetsfärg och med ett annorlunda sätt att se på färg. De gör miljövänliga färger som tas fram tillsammans med ”English Heritage”, en organisation som bevarar historiska miljöer i England. Det finns därför olika kulörer från alla tidsepoker och de ger ett vackert djup och en matt yta. Färgen håller högsta kvalité och mycket pigment, vilket gör den betydligt drygare än vanlig färg. Färgen är tom godkänd att användas till barnleksaker. De har ett sortiment med vägg- och lackfärger där du har möjlighet att välja bland hundratals kulörer i en fantastiskt välkomponerad färgkarta. Mängder av kulörer som ligger "rätt" för dagens trender. Engelsk färgtillverkning av högsta klass.

DesiGners Guild

Färger som står bra för sig själva och givetvis tillsammans med deras tapeter och tyger. Deras kulörer är underbara med såväl milda som djupa och starka färgtoner. Också en engelsk färgtillverkning av högsta klass.

Nordsjö

Nordsjö är vår svenska färg och de har ett erkänt brett utbud där du alltid hittar någonting - till både snickerier, tak, golv och vägg. Färgerna bryter man i NCS-systemet.

Kulturhantverkarna

En annorlunda färgtillverkare, som är helt specialiserad på traditionella linoljebaserade färgprodukter. Färg vars fördel inte bara är att de motstår tidens tand utan också att de är ekologiskt anpassade för en giftfri framtid. Vi erbjuder ett urval av deras produkter och då främst linolja för impregnering.

Om Engelska Tapetmagasinet

Handla målarfärg, tapeter, tyger och inredningsdetaljer på nätet. Engelska Tapetmagasinet har hundratals varumärken, där unik design blandas med tapeter och tyger från de största leverantörerna. Vi har det alla andra har - och mycket, mycket mer. I vår webshop finns ett stort urval och i butiken finns tusentals fler mönster och kvalitéer. Vill du ha hjälp med tips och råd eller att räkna ut hur mycket färg det går åt så har vi alltid personlig service, både i butiken, per telefon eller mail. Välkommen att höra av dig!


Stäng