Tyger
Tyger

Tyger på metervara online

Just nu: 10% i rabatt över 2 000 kr och 15% i rabatt över 6 000 kr. Här handlar du designtyger till gardiner och möbler med snabb leverans, fri frakt och mängdrabatt. Du hittar tyger för både möbler och gardiner. Varumärken som Designers Guild, Romo, Manuel Canovas, William Morris mfl. Kvalitéer som sammetstyger, bomullstyger, tunna voiler och tyger för offentlig miljö. Vill du ha hjälp att sy så hjälper vår syateljé gärna dig!

 

1 2 Nästa » Sortering: Artiklar per sida:
Villa Nova Atacama Aspro
Tyg
1 050 kr
Villa Nova Atacama White
Tyg
1 050 kr
Villa Nova Atacama Pearl
Tyg
1 050 kr
Villa Nova Atacama Paper
Tyg
1 050 kr

Villa Nova Atacama Cashew
Tyg
1 050 kr
Villa Nova Atacama Rattan
Tyg
1 050 kr
Villa Nova Atacama Agate
Tyg
1 050 kr
Villa Nova Atacama Nimbus
Tyg
1 050 kr
Villa Nova Atacama Steel
Tyg
1 050 kr

Villa Nova Atacama Silver
Tyg
1 050 kr
Villa Nova Atacama Ghost
Tyg
1 050 kr
Villa Nova Atacama Water
Tyg
1 050 kr

Villa Nova Atacama Salix
Tyg
1 050 kr
Villa Nova Nagev White
Tyg
560 kr
Villa Nova Nagev Chalk
Tyg
560 kr

Villa Nova Nagev Jute
Tyg
560 kr
Villa Nova Nagev Malt
Tyg
560 kr

Villa Nova Nagev Shale
Tyg
560 kr
Villa Nova Nagev Mole
Tyg
560 kr
Villa Nova Nagev Slate
Tyg
560 kr

Villa Nova Nagev Plume
Tyg
560 kr
Villa Nova Nagev Delft
Tyg
560 kr
Villa Nova Nagev Ink
Tyg
560 kr

Villa Nova Nagev Cloud
Tyg
560 kr

Villa Nova Tanami Bone
Tyg
940 kr
Villa Nova Tanami Tofu
Tyg
940 kr

Villa Nova Tanami Hemp
Tyg
940 kr
Villa Nova Tanami Jet
Tyg
940 kr

1 2 Nästa »

Tyger för gardiner och möbler

Textilier av hög kvalité

Att använda sig av tyger i sitt hem ger en riktigt inredd känsla. Vare sig du ska ha tyg till gardiner, klä om en möbel eller sy nya kuddar så hittar du tyget hos oss. Designtyger med hög kvalité och från kända varumärken. Vi har de flesta prisklasser och vi tar gärna fram en offert till dig när det är lite mer som ska inhandlas.

Sömnad av gardiner

Önskar du hjälp att sy har vi även en egen syateljé som syr både gardiner, hissgardiner, kuddar, sängkappor, sänggavlar och annat till ditt hem. Ska du ha lite mer, gör vi även hembesök där vi kan både mäta och ge råd om vad du bör ha. I vår butik säljer vi även rullgardiner från Luxaflex, motordrivna rullgardiner, mörkläggande gardiner, hissgardiner, gardintofsar och gardinstänger.

Våra favoriter och varumärken

Vi är mest kända för våra tapeter, men vi har även Sveriges största och bästa utbud av tyger för privat och offentlig miljö. En stor del av vårt utbud hittar du här i vår webshop men alla tyger har vi i vår butik i centrala Göteborg. Letar du efter något tyg du inte hittar så tveka inte att slå oss en signal på 031-711 98 50 eller maila oss på info@engelskatapetmagasinet.se så hjälper vi dig.

I vårt tygsortiment hittar du bland annat varumärken som Andrew Martin, Baker, Colefax & Fowler, David Hicks, Designers Guild, House of Hackney, Jane Churchill, Jessica Zoob, Liberty, Manuel Canovas , Mark Alexander, Mulberry, Nina Campbell, Nobilis, Osborne & Little, Pierre Frey, Ralph Lauren, Romo, Sanderson, Thibaut, Villa Nova, William Morris med flera.

Om Engelska Tapetmagasinet

Handla tapeter, tyger, färg och inredningsdetaljer på nätet. Engelska Tapetmagasinet har hundratals varumärken, där unik design blandas med tapeter och tyger från de största leverantörerna. Vi har det alla andra har - och mycket, mycket mer. I vår webshop finns ett stort urval och i butiken finns tusentals fler mönster och kvalitéer. Vill du ha hjälp med tips och råd eller att räkna ut antal rullar så har vi alltid personlig service, både i butiken, per telefon eller mail. Välkommen att höra av dig!


Stäng