Stäng
Tyger
Tyger

VACKRA TEXTILIER

Här handlar du designtyger till gardiner och möbler med snabb leverans, fri frakt och mängdrabatt. Du hittar tyger för både möbler och gardiner. Varumärken som Designers Guild, Romo, Manuel Canovas, William Morris mfl. Kvalitéer som sammetstyger, bomullstyger, tunna voiler och tyger för offentlig miljö. Vill du ha hjälp att sy så hjälper vår syateljé gärna dig!

 

1 2 Nästa » Sortering: Artiklar per sida:
Villa Nova Atacama Pearl
Tyg
1 085 kr
Villa Nova Nagev White
Tyg
575 kr

Villa Nova Tanami Aqua
Tyg
965 kr
Villa Nova Nagev Chalk
Tyg
575 kr
Villa Nova Nagev Cloud
Tyg
575 kr
Villa Nova Atacama Water
Tyg
1 085 kr
Villa Nova Tanami Bone
Tyg
965 kr

Villa Nova Atacama Ghost
Tyg
1 085 kr
Villa Nova Atacama Silver
Tyg
1 085 kr
Villa Nova Atacama White
Tyg
1 085 kr
Villa Nova Atacama Aspro
Tyg
1 085 kr

Villa Nova Atacama Agate
Tyg
1 085 kr
Villa Nova Atacama Nimbus
Tyg
1 085 kr
Villa Nova Atacama Paper
Tyg
1 085 kr
Villa Nova Nagev Delft
Tyg
575 kr

Villa Nova Nagev Jute
Tyg
575 kr
Villa Nova Nagev Mole
Tyg
575 kr

Villa Nova Tanami Jet
Tyg
965 kr
Villa Nova Tanami Hemp
Tyg
965 kr

Villa Nova Nagev Plume
Tyg
575 kr
Villa Nova Nagev Ink
Tyg
575 kr

Villa Nova Nagev Shale
Tyg
575 kr

Villa Nova Atacama Steel
Tyg
1 085 kr
Villa Nova Nagev Malt
Tyg
575 kr

Villa Nova Atacama Salix
Tyg
1 085 kr
Villa Nova Tanami Ink
Tyg
965 kr
Villa Nova Atacama Rattan
Tyg
1 085 kr

1 2 Nästa »

Tyger för gardiner och möbler

Att använda sig av tyger i sitt hem ger en riktigt inredd känsla. Vare sig du ska ha tyg till gardiner, klä om en möbel eller sy nya kuddar så hittar du tyget hos oss. Designtyger med hög kvalité och från kända varumärken. Vi har de flesta prisklasser och vi tar gärna fram en offert till dig när det är lite mer som ska inhandlas.

 

Sömnad av gardiner

Önskar du hjälp att sy har vi även en egen syateljé som syr både gardiner, hissgardiner, kuddar, sängkappor, sänggavlar och annat till ditt hem. Ska du ha lite mer, gör vi även hembesök där vi kan både mäta och ge råd om vad du bör ha. I vår butik säljer vi även rullgardiner från Luxaflex, motordrivna rullgardiner, mörkläggande gardiner, hissgardiner, gardintofsar och gardinstänger.

 

Våra favoriter och varumärken

Vi är mest kända för våra tapeter, men vi har även Sveriges största och bästa utbud av tyger för privat och offentlig miljö. En stor del av vårt utbud hittar du här i vår webshop men alla tyger har vi i vår butik i centrala Göteborg. Letar du efter något tyg du inte hittar så tveka inte att slå oss en signal på 031-711 98 50 eller maila oss på info@engelskatapetmagasinet.se så hjälper vi dig.

I vårt tygsortiment hittar du bland annat varumärken som Andrew Martin, Baker, Colefax & Fowler, David Hicks, Designers Guild, House of Hackney, Jane Churchill, Jessica Zoob, Liberty, Manuel Canovas , Mark Alexander, Mulberry, Nina Campbell, Nobilis, Osborne & Little, Pierre Frey, Ralph Lauren, Romo, Sanderson, Thibaut, Villa Nova, William Morris med flera.

 

Om Engelska Tapetmagasinet

Handla tapeter, tyger, färg och inredningsdetaljer på nätet. Engelska Tapetmagasinet har hundratals varumärken, där unik design blandas med tapeter och tyger från de största leverantörerna. Vi har det alla andra har - och mycket, mycket mer. I vår webshop finns ett stort urval och i butiken finns tusentals fler mönster och kvalitéer. Vill du ha hjälp med tips och råd eller att räkna ut antal rullar så har vi alltid personlig service, både i butiken, per telefon eller mail. Välkommen att höra av dig!