Stäng
Tyger
Tyger

VACKRA TEXTILIER

Här handlar du designtyger till gardiner och möbler med snabb leverans, fri frakt och mängdrabatt. Du hittar tyger för både möbler och gardiner. Varumärken som Designers Guild, Romo, Manuel Canovas, William Morris mfl. Kvalitéer som sammetstyger, bomullstyger, tunna voiler och tyger för offentlig miljö. Vill du ha hjälp att sy så hjälper vår syateljé gärna dig!

 

Sortering: Artiklar per sida:
Mark Alexander Moonshine
Tyg
1 575 kr
Mark Alexander Aluminium
Tyg
1 400 kr
Mark Alexander Storm
Tyg
1 400 kr
Mark Alexander Dove
Tyg
1 400 kr

Mark Alexander Beech
Tyg
1 400 kr
Mark Alexander Opal White
Tyg
1 575 kr

Mark Alexander Peacock
Tyg
1 575 kr
Mark Alexander Fossil
Tyg
1 575 kr
Mark Alexander Cement
Tyg
1 575 kr
Mark Alexander Chrome
Tyg
1 400 kr

Mark Alexander Slate
Tyg
1 400 kr
Mark Alexander Oyster
Tyg
1 575 kr
Mark Alexander Jute
Tyg
1 575 kr
Mark Alexander Plaster
Tyg
1 400 kr
Mark Alexander Lead
Tyg
1 575 kr

Mark Alexander Vellum
Tyg
1 575 kr
Mark Alexander Roman
Tyg
1 575 kr
Mark Alexander Gunmetal
Tyg
1 400 kr
Mark Alexander Obsidian
Tyg
1 400 kr
Mark Alexander Harbour
Tyg
1 575 kr

Mark Alexander Carnelian
Tyg
1 400 kr
Mark Alexander Driftwood
Tyg
1 575 kr
Mark Alexander Viola
Tyg
1 400 kr

Mark Alexander Storm
Tyg
1 575 kr
Mark Alexander Dove
Tyg
1 575 kr
Mark Alexander Gunmetal
Tyg
1 575 kr

Tyger för gardiner och möbler

Att använda sig av tyger i sitt hem ger en riktigt inredd känsla. Vare sig du ska ha tyg till gardiner, klä om en möbel eller sy nya kuddar så hittar du tyget hos oss. Designtyger med hög kvalité och från kända varumärken. Vi har de flesta prisklasser och vi tar gärna fram en offert till dig när det är lite mer som ska inhandlas.

 

Sömnad av gardiner

Önskar du hjälp att sy har vi även en egen syateljé som syr både gardiner, hissgardiner, kuddar, sängkappor, sänggavlar och annat till ditt hem. Ska du ha lite mer, gör vi även hembesök där vi kan både mäta och ge råd om vad du bör ha. I vår butik säljer vi även rullgardiner från Luxaflex, motordrivna rullgardiner, mörkläggande gardiner, hissgardiner, gardintofsar och gardinstänger.

 

Våra favoriter och varumärken

Vi är mest kända för våra tapeter, men vi har även Sveriges största och bästa utbud av tyger för privat och offentlig miljö. En stor del av vårt utbud hittar du här i vår webshop men alla tyger har vi i vår butik i centrala Göteborg. Letar du efter något tyg du inte hittar så tveka inte att slå oss en signal på 031-711 98 50 eller maila oss på info@engelskatapetmagasinet.se så hjälper vi dig.

I vårt tygsortiment hittar du bland annat varumärken som Andrew Martin, Baker, Colefax & Fowler, David Hicks, Designers Guild, House of Hackney, Jane Churchill, Jessica Zoob, Liberty, Manuel Canovas , Mark Alexander, Mulberry, Nina Campbell, Nobilis, Osborne & Little, Pierre Frey, Ralph Lauren, Romo, Sanderson, Thibaut, Villa Nova, William Morris med flera.

 

Om Engelska Tapetmagasinet

Handla tapeter, tyger, färg och inredningsdetaljer på nätet. Engelska Tapetmagasinet har hundratals varumärken, där unik design blandas med tapeter och tyger från de största leverantörerna. Vi har det alla andra har - och mycket, mycket mer. I vår webshop finns ett stort urval och i butiken finns tusentals fler mönster och kvalitéer. Vill du ha hjälp med tips och råd eller att räkna ut antal rullar så har vi alltid personlig service, både i butiken, per telefon eller mail. Välkommen att höra av dig!