Tyger
Tyger

Tyger till gardiner och möbler

Här handlar du gardintyger och möbeltyger online. Välj mellan hundratals tyger med fri frakt och mängdrabatt. Du hittar tyger för både möbler och gardiner. Varumärken som Designers Guild, Romo, Manuel Canovas, William Morris mfl. Kvalitéer som sammetstyger, bomullstyger, tunna voiler, och tyger för offentlig miljö. Vill du ha hjälp att sy så hjälper vår syateljé gärna dig!

 

Sortering: Artiklar per sida:
Mark Alexander Plaster Tyg
Tyg
1 350 kr
Mark Alexander Beech Tyg
Tyg
1 350 kr
Mark Alexander Storm Tyg
Tyg
1 350 kr
Mark Alexander Chrome Tyg
Tyg
1 350 kr

Mark Alexander Slate Tyg
Tyg
1 350 kr
Mark Alexander Obsidian Tyg
Tyg
1 350 kr
Mark Alexander Carnelian Tyg
Tyg
1 350 kr

Mark Alexander Dove Tyg
Tyg
1 350 kr
Mark Alexander Aluminium Tyg
Tyg
1 350 kr
Mark Alexander Gunmetal Tyg
Tyg
1 350 kr
Mark Alexander Viola Tyg
Tyg
1 350 kr
Mark Alexander Opal White Tyg
Tyg
1 495 kr

Mark Alexander Oyster Tyg
Tyg
1 495 kr
Mark Alexander Vellum Tyg
Tyg
1 495 kr
Mark Alexander Cement Tyg
Tyg
1 495 kr
Mark Alexander Driftwood Tyg
Tyg
1 495 kr
Mark Alexander Storm Tyg
Tyg
1 495 kr

Mark Alexander Harbour Tyg
Tyg
1 495 kr
Mark Alexander Dove Tyg
Tyg
1 495 kr
Mark Alexander Lead Tyg
Tyg
1 495 kr
Mark Alexander Peacock Tyg
Tyg
1 495 kr

Mark Alexander Moonshine Tyg
Tyg
1 495 kr
Mark Alexander Roman Tyg
Tyg
1 495 kr
Mark Alexander Fossil Tyg
Tyg
1 495 kr

Mark Alexander Gunmetal Tyg
Tyg
1 495 kr
Mark Alexander Jute Tyg
Tyg
1 495 kr

Tyger för gardiner och möbler

Textilier av hög kvalité

Att använda sig av tyger i sitt hem ger en riktigt inredd känsla. Vare sig du ska ha tyg till gardiner, klä om en möbel eller kanske nya kuddar så hittar du tyget hos oss. Designtyger med hög kvalité och från kända varumärken. Vi har de flesta prisklasser och vi tar gärna fram en offert till dig när det är lite mer som ska inhandlas. 

Sömnad av gardiner

Önskar du hjälp att sy har vi även en egen syateljé som syr både gardiner, hissgardiner, kuddar, sängkappor, sänggavlar och annat till ditt hem. Ska du ha lite mer, gör vi även hembesök dr vi kan både mäta och ge råd om vad du bör ha. I vår butik säljer vi även rullgardiner från Luxaflex, motordrivna rullgardiner, mörkläggande gardiner, hissgardiner, gardintoffsar och gardinstänger. 

Våra favoriter och varumärken

Vi är mest kända för våra tapeter med vi har även Sveriges största och bästa utbud av tyger för privat och offentlig miljö. En stor del av vårt utbud hittar du här i vår webshop men alla tyger har vi i vår butik i centrala Göteborg. Letar du efter något tyg du inte hittar så tveka inte att slå oss en signal på 031-711 98 50 eller maila oss på info@engelskatapetmagasinet.se så hjälper vi dig.

 

I vårt tygsortiment hittar du bland annat varumärken som Andrew Martin, Baker, Colefax & Fowler, David Hicks, Designers Guild, House of Hackney, Jane Churchill, Jessica Zoob, Liberty, Manuel Canovas , Mark Alexander, Mulberry, Nina Campbell, Nobilis, Osborne & Little, Pierre Frey, Ralph Lauren, Romo, Sanderson, Thibaut, Villa Nova, William Morris med flera. 

   

Om Engelska Tapetmagasinet

Handla tapeter, tyger, färg och inredningsdetaljer på nätet. Engelska Tapetmagasinet har hundratals varumärken, där unik design blandas med tapeter och tyger från de största leverantörerna. Vi har det alla andra har - och mycket, mycket mer. I vår webshop finns ett stort urval och i butiken finns tusentals fler mönster och kvalitéer. Vill du ha hjälp med tips och råd eller att räkna ut antal rullar så har vi alltid personlig service, både i butiken, per telefon eller mail. Välkommen att höra av dig!


Stäng