Stäng
Inredning / Gardiner
Gardiner

Gardiner

Ibland vill man ha gardiner uppsatt direkt, och har inte ro att vänta på vår sömnad. Då passar dessa färdigsydda gardinlängder i linne perfekt. Våra linnegardiner kommer från Himla och finns i beige, vitt och grått. Köp färdigsydda linnegardiner idag och du har gardiner för resten av livet - du vet väl att linnetyget bara blir vackrare med tiden och ju mer det blir tvättat? Vi har valt ut våra personliga favoriter här.

Sortering: Artiklar per sida:
Himla Sunshine Natural
Gardin
1 290 kr
Himla Sunshine Ash
Gardin
1 290 kr
Himla Sunshine White
Gardin
1 290 kr
Himla Sunshine Kohl
Gardin
1 290 kr

Färdigsydda gardiner i linne

Hos oss hittar du färdigsydda gardinlängder i hellinne från Himla i olika naturtoner som beige, vitt och grått. Att välja just linnegardiner skapar ofta en mjukare och elegantare känsla i hemmet samtidigt som de är otroligt lättskötta. Linnegardiner behöver du inte stryka och dom blir vackrare ju fler tvättar dem genomgår. Linnegardiner blir därför en ypperlig investering i ditt hem då dom är otroligt slitstarka och blir finare med året. Att köpa en färdigsydd gardin är ju dessutom väldigt praktiskt då det bara är att hänga upp den direkt - det bästa av allt, du slipper sy. 

 

Du vet väl om att vi har sömmerskor som syr upp gardiner efter dina mått och önskemål? Vi har ett stort utbud av tyger du kan välja mellan och i vår butik i Göteborg finns mängder av tygprover om du vill känna på dom innan du bestämmer dig.

 

Klicka här för att läsa mer om vår syatelje